Mozitrailerek

Posted: 2009. október 27., kedd by damoqles in Címkék: , , , , , ,
0

Season of the Witch

Mostanában amibe Cage orra belelóg, az legjobb esetben is csak meglepetésként sülhet el jól; Ron Perlmanről nem is beszélve. Hogy horrorisztikus fantasyt készítenek (részben Magyarországon), az már önmagában mindenképp enyhítő körülmény, noha a fantasztikus filmeknél nagyobb az esély, hogy CGI-ba fullad a sztori meg a hangulat. A kurta trailer alapján nem várok sokat a filmtől, csak hogy hozzáállásával menjen szembe az Underworld szériával, múlja fölül a Van Helsinget, és hogy a Solomon Kane filmmel együtt tegye mindezt - sosem lehet elég (minőségi!) fantasynk / alternatív történelmi okkultista vérengzésünk.



Edge of Darkness
Gibson visszatér a sablonkocepciójú(nak tűnő, csak tűnő, de nagyon) akcióthrillerek világához, és sokadszorra is egy szerettét elvesztett zsaru lesz, akinek gyorsan eljár az ujja a ravaszon. Szerencsére némi csavar is felsejlik a történetben, ennek hála talán vetek majd rá egy pillantást. Gibsonnak amúgy erőltetett mars van vissza a Mad Max 4 forgatására, ha jót akar!



Green Zone
Bagdad 2003-as amerikai megszállása során a Damon alakította Miller kutat tömegpusztító fegyverek után, radioaktivitás és vegyszerek helyett azonban összeesküvésekben és intrikákban találja nyakig magát. A Bourne-filmek rendezője mintha a Body of Lies babérjaira akarna törni - részemről áldásom rája, alább ne is adjon.



The Wolfman
Új előzetest kaptunk, amely érzésem szerint jobban elkapja a hangulatot, mint az első. Ezzel együtt persze kivédhetetlenül spoileresebb is, igaz, nem kifejezetten a váratlan, ismeretlen fordulatok lesznek a film erősségei, hisz régi a történet. Annál is inkább várom, mert mocskosul szüksége van már a ma generációjának is egy igazi, velőtrázó vérfarkasos mozira, ahol a címszereplő végre nincs tucatellenféllé és/vagy CGI-pacnivá degradálva.


Ha minden igaz, csütörtökön pedig hálóra szökik az Avatar teljesz hosszúságú előzetese, amit jelenleg exkluzívan a mozikban vetítenek. Elérhető már egy kamerás verzió, de ennél érdemes inkább a HD-változatra várni.

0 megjegyzés: