Ismét filmelőzetesek

Posted: 2009. október 9., péntek by damoqles in Címkék: , , , ,
0

Rendszeresen érkező filmelőzetesek nélkül az élet szomorú? Sosem fogjuk megtudni, mert ímhol még egy trailercsokor.

Nightmare on Elm Street


Keményen kétséges, szüksége van-e a Rémálomnak regy remake-re. A trailerből mindenesetre hiányozni tűnik az eredetire jellemző kifacsart humor, szóval vagy egy sótlan, Freddy "varázsától" megfosztott tucathorror lesz belőle, vagy egy érdekes előzményszerűség, amit legalább az eltérő hangvétel miatt lesz érdemes megnézni. Utóbbi esetben ha köze nem is lesz az eddigi filmek hangulatához, legalább nem süthetjük majd rá, hogy fantáziátlan majmolása egy korábbi résznek.


Splice

Két tudós nem fér a bőrébe, és összemixel mindenféle állati DNS-t egy teremtménnyé. Aztán vérszemet kapnak, és hozzácsapnak még egy keveset azon lény esszenciájából is, amelynél veszélyesebbet még nem hordott hátán a Föld: az emberét. Ezek a tudósok kihalófélben lévő faj tagjai, csak nem tudják - ami persze méginkább jogossá teszi a leradírozásukat az evolúciós palettáról. Mindezt a Kocka írójától/rendezőjétől, Guillermo Del Toróval producerként. Hivatalos előzetes mint olyan még nincs, csak egy rövid jelenet, meg egy kevés kulisszák mögötti önreklám a hivatalos honlapon (klikk a filmcímre).


Case 39
Az elátkozott, nagyszemű, hosszú fekete hajú kislányos horrorsztoriktól már csak annak nincs herótja, aki nem néz horrorfilmeket. A Case 39 orrszőrhossznyi előnnyel indul, mivel a minden baj okozójának bizonyuló lány még nem élőhalott és/vagy szellem. Meglátjuk, a film hogyan tud majd elevickélni ezzel a kis pozitívummal a negatív előítéletek tengerében.


Iron Man 2
Volt már róla szó, de ez a videó (nekem) új:

0 megjegyzés: