Egy véka előzetes

Posted: 2010. június 14., hétfő by damoqles in Címkék: , , ,
0

ÁÁÁ ("Halld üvöltésem!"), a rohadt mocskos mindenit ("Miénk a harag."), de messze van még 2011 ("Közeleg[hetne] a tél."), és de nagyon jó lesz ez a sorozat ("Hatalmas, mint a becsület.")! Kivárjuk ("Meg nem hajol, meg nem rogy, meg nem törik."), ez meg fogja érni a pénzét ("Mi nem vetünk.") és rajongók drága figyelmét.



Ez nem az én stílusom (csúnya CGI > ripacsdíj-esélyes karakterek > infantilis sztori), de első blikkre azért kevésbé tűnik pólyásokra kihegyezettnek mondjuk a Villámtolvajos mozinál. Ha mégsem lesz jó, hát istenem, szegény gyerek már így is bekapott egy plazmagolyót a golyóiba.



Megintcsak nem hittem, hogy ilyesmire ezt mondom, de ez hatalmas! :D



Talán ez is hatalmas lesz egyszer, de egyelőre maximum lelkes várakozással lehet rá tekinteni.



(Az internetem hosszában félbevágott csigára játszik. Majd később befejezem a postot.) Szerk.:


Eine Kleine dzsigolós vígjáték:



Radikális feminista zombiringyók a legfrenetikusabbnak ígérkező élőhalottas fekete komédiában a Shaun of the Dead óta:



A Marvel kiokoskodta ám, miért lett olyan nagy- és főleg népszerű a Vasember 1-2, és Favreau után a Thor film direktori székébe is olyasvalakit ültetnek Kenneth Branagh személyében, akit elsősorban színészként ismerhetünk. Ez még önmagában nem jelent sem jót, sem rosszat, a lényeg a forgatókönyvön fog múlni.


Baglyos mese könyv alapján. Full számítógép-animált, rém giccses. Alig várós, de potenciálisan kellemes meglepetés.


Új sorozatgyilkosos sorozat, az AMC csatornától elvárhatóan komolyabb és komorabb kivitelben, mint az átlagos populáris nyomozósdik. És játszik benne Chase a 24-ből, akinek visszanőtt az a testrésze, amit Jack olyan elegánsan lecsapott róla a fejszével!


HBO, Scorsese, szesztilalom, Buscemi:

0 megjegyzés: