Aktuális trailer-felhozatal

Posted: 2010. április 9., péntek by damoqles in Címkék: , , , , , , , , , ,
0

Kezdjük egy kis tornával: gyomorforgatás! Európa egyre sötétebb Hollywood szemében, de legalább az őrült tudós fehér köpenye és német akcentusa stimmel.


MacGyver 25 éve a popkultúra része, ideje volt már egy (nem-)normális paródiának, még ha a fiatalság nagy részének halvány lila segédfingja sem lesz róla, hogy ez tulajdonképpen valamin alapulni akar. Vajon maga a film is korhatáros lesz, vagy a vészes jeleneteket addigra gondosan kivagdossák belőle?


Mondanám, hogy számoljuk az előzetes Mátrix-áthallásait, de már a felénél kifogynánk az ujjakból hajszálakból. De vicc nélkül, ennek a mozisorozatnak az elpusztíthatatlansága átkosabb, mint egy zombihordáé.


Valószínűleg nem lesz annyira horror, illetve nem olyan horror lesz, mint amit a trailerkészítők akartak sugallani a szörnyfilmrajongók pénztárcán markolása kedvéért, de annál jobb.


Coming-of-age bűnözősztori. Lehet érdekes és eredeti, meg jellegtelen és unalmas is, dobjátok fel az érméteket.


Ha véletlenül nem is ez bizonyul majd az évtized akció(-B-)filmjének, az édes '80-as évekének akkor is ez lesz, már pusztán Schwartzi, Stallone és Willis közös jelenete miatt is. Mi az istenért kellett erre idáig várni?


Francia szürrealizmus/mágikus realizmus.


Angol/amerikai (?) szür- és mágikus realizmus. Szintén baromságnak ígérkező művészieskedés, de finoman adagolva az is kell néha.


Újabb '80-as legenda licenszének előtúrása, újabb potenciálisan ütős akciómozi. Csak B.A. Baracus Jr. ne tűnne olyan fájdalmasan semilyennek.


Japán mesefeldolgozáshoz japán trailer dukál. Azért nagy erőkkel reméljük, hogy Shyamalannak egyszer végre sikerül kilábalnia kreatívfilmes válságából.


Állítólag film noir, bár hogy Coen-verő, az jobban felkeltette benne az érdeklődésem.


Frédi köszöni, még mindig jól elvan azzal, hogy karmazsin karomnyomokat kaparjon álomszuszék tinik ábrázatára. Jellegtelenné olvadt arccal is. Mit gondoltok, a film bemutatása megint megdobja majd a kávéeladásokat?


Bűnözők elrabolják Gemma Artertont... és ki ne értené meg őket?


Steve Carell gyakorlatilag ugyanazt a szerepet játssza, amióta két lábra állt, mégis minden újabb, bukásgyanús vagy "csak" lapos vígjátéka láttán azt kívánom, bárcsak maradna a The Office-nál, ott semilyen szempontból nem lóg ki a lóláb. Persze attól ez a film még lehet jó, viszont addig is mindenki menjen The Office-t nézni imádni.

0 megjegyzés: