Ingyenjáték #2

Posted: 2009. szeptember 19., szombat by damoqles in Címkék: ,
0

Nem vagyok benne biztos, hogy ezzel még beleférek a "játék" kategóriába, de noésmivanakkor, a szórakozás az szórakozás, még ha ezen konkrét esetünkben határos is az összevagdosott-összeragasztott ujjas frusztrációval: Kocka(E)Fortély!

Letölthető, kinyomtatható, összehajtogatható papírfigurák gyűjteménye. Nem túlságosan nehéz őket valamirevalóra formázni, éppen csak annyira, hogy a jól végzett munka édes érzésével eltöltve masszírozhassuk puhára nyüstölt ujjainkat egy-egy elkészült műremeket nézve a polcon. Mióta a nyomtatóm kifogyott a színes festékből, kényszerpihenőt tartok papíremberke-ügyileg - valószínűleg a dekorativizmus védőisteneinek keze van a dologban, mert a legutóbbi Hellboy-próbálkozásom szegény olyan púposra és nyomott fejűre sikeredett, mint egy csilit nyelt Columbóba oltott Quasimodo -, de amint lehet, folytatom a szobám normális kinézetének rombolását többek közt ilyenekkel:


 



Imádnivalóak.
És nincsenek egyedül. Elég ráuszítani a Google-t a "papercraft" szóra, és kismillió találatot fogunk kapni. Az én kedvenceim a nem annyira egyértelmű darabok, pl. triklopsz medvék, beszédes madarak, figyelő élőholtak, gettórádiók, kockazombik, űrlények, gyilkos babák, beszédes kutyák, téglafiúk, kockapunkok, öö, rohadtul bizarr valamik... stb.


 

0 megjegyzés: