Mozitrélerek

Posted: 2009. november 11., szerda by damoqles in Címkék: , , , , , ,
0


A klasszikus feldolgozása. Remélem, jobban sikerül a 300-nál, amihez szemet bántóan hozzáköti az előzetes hangulata meg a Legendary Pictures.




Ez vegytiszta funnak ígérkezik. Kíváncsian várom, mennyit vágnak ki a képregényből dézsájával ömlő vérmennyiségből, elvégre vásznon és papíron más és más foka szórakoztató az erőszaknak, főleg egy családbarát filmnél.




A szőkenő-logika azért befigyel már az elején... bár ha mondjuk Jack Bauer menekülne ilyen körömszakadva állítólagos bűnössége felvállalásától, talán már meg se szólnám. Azt hiszem, csak azért van bennem a tüske, mert a jelek szerint már soha többé nem látjuk dögösnek Jolie/Pitt asszonyságot filmen. Szóval ajánlom, hogy legalább a színészi képességei rendben legyenek. (A dublőre mindenesetre már jól ugrál.)




A(z első) Shrek és a Kung Fu Panda a Dreamworks felvállalhatóbb animációs próbálkozásai közé tartozik, így amikor kvázi ezekkel reklámoznak egy új filmet, akkor vagy ők is tisztában vannak vele, hogy a többi produkciójuk likas garast is alig nyom a latban, és palira vesznek üres ígéretekkel, vagy valami kisebb csoda folytán tényleg jó kis mozi lesz ez a sárkányklisés, őrjítően irritáló hangú főszereplős, ránézésre gyémántsík cselekményű aktuális egynyári tanmese. Egyelőre igazán csak sárkány dizájnja tetszik, de hát el kell indulni valahonnan.




El se hiszem, hogy van még trailer, ami nem űz szégyentelen sportot a film fordulatainak ellövögetéséből! A téma is rendben van, meg vagyok véve.

0 megjegyzés: