Ha már itt vagy, tervezz démont, vagy legalább bámulj képeket

Posted: 2009. november 10., kedd by damoqles in Címkék: ,
0

A fickó, Axel Torvenius deviantartos portfóliójában turkálva (iszonyat mutatós kézifegyvereket fest félelmetes könnyedséggel, húsz percek alatt, és a többi képére is jellemző egyfajta hanyag eleganciával kevert eredetiség) találtam ezt a jópofán blaszfém flashjátékot.

Egyszer nekem is meg kéne má tanulnom Photoshopot kezelni, illetve utánanézni a számgépes rajzolósdinak annyira, hogy tudjam, a Photoshop képes-e egyáltalán ilyesmire, vagy rossz helyen keresgélek... és legelőszöris inkább némi tehetséget kaphatnék magamra.

Nem *torvenius persze az egyetlen felhasználó a deviantart.com-on és másutt, akinek irigységtől és lenyűgözvén csillogó szemekkel nézem a műveit. Itt például abszolút verhetetlen Warhammer Fantasy koncepcióképek és festmények találhatók, meg úgy egyébként, a rajongóknak szokásuk kiváló inspirációs képanyagokat összegyűjteni különböző szerepjátékokhoz, lásd ezt, őt meg emezt például.

Továbbá a conceptart.org-on, a gfxfreaks.com-on és az sgsociety.org-on is érdemes szétnézni, megéri. És természetesen kocsányon gúvadó szemekkel vadászni további minőségi portfólió-szájtokra, aztán rohanni a hírrel hozzám.

0 megjegyzés: