Részletes (márminthogy kurtadarabos) kedvcsinálás és/vagy -elorzás

Posted: 2010. március 13., szombat by damoqles in Címkék: , , , , , ,
0

Amíg nem omlik porrá az utolsó moziterem a világon vagy nem lövi főbe magát meghasonulásképpen az utolsó filmproducer is, addig bőven lesz mit közzétennem a blogon, még ha néhány tréler belinkelése legfeljebb csak szégyentelen lustaságom bizonyítékául is szolgál. Szóval:

Antal Nimródnak nem elég, hogy sikerült beintegrálnia magát az óceántúl álomgyárába, ő egyenest egy másik bolygóra tesz velünk egy túlélőtúrát Rodriguez potenciálisan legendabomlasztó Ragadozó-folytatásában. Vigasztaljon a tudat, hogy az AvP filmeknél ez akkor is kizárólag jobb lehet, ha Nimródunk kómában fekve rendezte volna végig a produkciót.

Ridley Scott direktori profizmusában általában vakon meg lehet bízni, node ezúttal az untig ismert és elismételt sztori mellett azon pofonegyszerű tény miatt is lehetetlenség komolyabban ráizgulni legújabb művére, mert ez is csak elodázta a rendező belefolyását a rég várt Alien-folytatásba. Márpedig amíg azt nem forgatja le, Ridleynek szívem szerint még az alvást is fölösleges időhúzásként rónám fel.

Az utolsó Shrek. Ajánlom is.

Csak ne rágogumisítsák pókemberháromosítsák el, ne vigyék túlzásba a CGI-t, és meg ne próbálják féken tartani Downey Jr.-t, akkor talán felér majd az első részhez, és egy nem (túl) buta, élvezetes akciófilm lesz belőle.

Ez valami könyv alapján készült, és az előzetes őszintén szólva nem dobogtatta meg a szívemet. Aztán lehet, hogy a történet meg a hangulat elfeledteti majd velem a full számítógépes látványvilág szagtalan műízének illúzióromboló mivoltát...

Nahát, ki gondolta volna, hogy a Tron folytatásából unalmas előzetest lehet csinálni? Hagyjuk a szürke valóságot, egy ez utáni kedvcsinálóban inkább koncentráljunk Olivia Wilde-ra neoncsíkos sztreccsruhában, és mindenki boldog lesz.

És ki gondolta volna, hogy a Pénznyelőben látott "elnyel a szőnyeggel letakart luk a padlóban" poén tiszteletét teszi majd egy cenzúrázatlan "red band" trailerben? :D

Az idei év (egyik?) skizós / osztott személyiséges pszichothrillere. Mert minden évben kell valami, ami elbukik A bárányok hallgatnak meg a Hetedik babérjaira való törés közepette.

Van már Twilight 3 előzetes is. Ezen a blogon akkor lesz, ha majd piros hó esik.

0 megjegyzés: