Filmtrailerek

Posted: 2009. december 17., csütörtök by damoqles in Címkék: , , , , , ,
0

Az év vége felé ütős előzetesek érkeznek, a filmstúdiók minél hamarabb biztosítani akarják, hogy ne legyen számukra veszteséges 2010. Rajtunk ne múljék, ha rajtuk nem fog, reméljük hát ez utóbbit. Az alábbi videók mindenesetre ígéretesek.


Az új Titánok harca trailer csak a végén vett le a lábamról a Krákkal, de egyből bele is remegett az összes szívizmom. Nem csoda, hogy még Zeuszék is beszartak tőle. Ezt a rockzenét nem kéne erőltetni, megint az lesz, mint a 300-nál, hogy félresiklanak az elvárások... de ez legyen a legkisebb probléma a filmmel.



Egyelőre kicsit rendundánsnak tűnik újrázni a történetet, Crowe-nak pedig a Gladiátoros karakterét, de ez van: új Robin Hood film készül. Kis túlzással csak az boldogít/izgat, hogy Ridley Scott apánk a direktor, ez a tény viszont fél kézzel söpri félre az összes többi aggályt, szóval nem lesz itt nagy gond a végtermékkel.



Az Iron Mannel a Marvel nagyon beletenyerelt valami jóba, ami már csak azért is örömteli, mert a többi képregényfiguráján alapuló filmek - kevés kivétellel - szörnyen laposra sikeredtek, valamint Nolan és a DC Comics uniója már évek óta elérhetetlen piedesztálról tündökli be a zsánert. Dicséretes, hogy a Vasember stábja nem vette félvállról a kihívást, s bár nem lett egy egetrengedő klasszikus az első rész, azért jó kis akciófilm volt a maga nemében. Az előzetes alapján a folytatás sem lesz kevésbé jópofán humoros meg sci-fisen high-tech, plusz War Machine, Mickey Rourke és Scarlett Johansson (minimum az utolsó sosem árt).



Tim Burton rászabadította Carroll Csodaországára Deppet, a feleségét meg saját, józan mindenkitől elzárva tartandóan hagymázas kreatív fantáziáját. Nem is írok többet, ez valami egészen mesésen morbid lesz.



Jacuzzi időgép. Ez akkora emeletes marhaság, hogy lehetetlen elrontani egy erre építő abszurd vígjátékot.



Ez meg olyannak tűnik, aminek jó esélye van egy elcseszett hollywoodi remake-re, akkor meg már inkább az eredetit nézem meg. Meg amúgy is.

0 megjegyzés: