Előzetesen poéngyilkos / előzékenyen kedvcsináló videók

Posted: 2010. január 9., szombat by damoqles in Címkék: , , , , , ,
0

Potter kálváriája a mozivásznon annál unalmasabb, minél hosszabb lére eresztik a készítők. Értem én, hogy a vége felé a könyvek is potenciális gyilkos eszközökké váltak súlyuk miatt, de mire föl ez a magyarázat, ha a forgatókönyvekből -- noha érthető okból -- hiányzik az a sok apróság, ami élővé és emberközelivé tette a varázslóvilágot, néhány plusz elsőcsókos, erőltetetten kamaradrámás jelenetért cserébe, vagy pár perc jutalomjátékért a CGI-részleg srácainak a produkciós stúdió második emeletéről? Mindez fokozódni látszik az utolsó résznél, melyet a zöldhasúfíliában fülig érő vigyorral szenvedő készítők nem átallanak két epizódra szelve moziba küldeni. Ennek fényében talán nem meglepő, miért látszik a trailer legfeszültebb pillanatának, amikor Harry, Ron és Hermione pálcát markolászva kergetőcskéznek a fák között... de mindenképp lesújtó.



Travolta megtáltosodott, vagy csak megkésve vágyik kiegyensúlyozni a daginői szerepétől mínuszba csappant tesztoszteron-szintjét -- akárhogy is van, parádésan elszállt filmet várhatunk a Taken iskolájából, ami régi és jó hírű iskola.



Ha már a röhejesség határát súroló over-the-top akciókról van szó: az új Szupercsapat mozinak már az ötlete is garantált félórás röhögésgerjesztő poénbomba bármilyen házibuliba. Nem tudom, mi lesz itt Mr. T nélkül (aki manapság rászokott a WoW-ra rászorult a Blizzard pénzére), hacsak nem egy aranygyűrűktől cuppogós jobbegyenes a díszpremieren. Ez olyan valószerűtlen film, hogy egyszerűen muszáj lesz megnézni. Továbbá jópont a majdnem-orbital drop-tankos jelenetért.



R.I.P. Brittany Murphy.



Roman Polanski új filmjéből még csak németre átszinkronizált verziója létezik a teljes előzetesnek (ne kérdezzétek, miért), eredeti nyelven csak a teaser elérhető. Rejtély, hogyan tudta megrendezni, hiszen letartóztatási parancs van érvényben ellene minimum az USA-ban, ezért leginkább Svájcban él. Ez is szép díszpremier lesz.

0 megjegyzés: